Алегра за Вас


Послание от Алегра 
Всеки човек има своята съдба, мисия, своите добри и лоши моменти в живота. Всички ние имаме мечти, желания и стремежи, имаме право и на личен избор. Много от събитията в нашият живот са предначертани от съдбата – вписани са в Универсалните вселенски записи още преди да се родим. Тези събития могат да бъдат предсказани, предвидени. Могат да се видят, както в Хороскопа (наталната карта), така и в Универсума (Акашовите записи). Понякога някои важни събития от нашия живот се бавят, като брак, кариера, деца или пък имаме колебания дали сме направили правилният избор на партньор, професия, образование. Отговори на тези въпроси могат да бъдат дадени, с приблизително голяма точност, посредством различни методи, като: Астрология (хороскоп), Синастрия, Разчитане на Акашовите записи - ясновиждане, Таро, Руни  и други.
Ако Вие сте човек, който се интересува какво му предстои в различните аспекти от живота, имате мечти и желания, които все още не са изпълнени, можете да се възползвате от различните методи за прогностика (предсказание), които се предлагат в този блог. С внимание ще изслушам Вашите проблеми, желания и  мечти. С радост ще се постарая да помогна на всички, които са ме потърсили за съвет. Каквито и прогнози да получим, бих искала да Ви споделя, че всички имаме право на личен избор. Този личен избор ни дава правото да променяме повечето събития в нашия живот.
Ако желаете да погледнете в своето бъдеще, ще се постарая да Ви бъда максимално полезна!  Ще отговоря с удоволствие на Вашите въпроси!
С Обич: АЛЕГРА